Εθνικαρασ / Zd8wpbnwl3tmwm - Η παε παναθηναϊκός και η παε αεκ αποχαιρέτησαν τον “εθνικάρα” με αναρτήσεις τους στα social media.

Σίγησε η φωνή του εθνικάρα. Η παε παναθηναϊκός και η παε αεκ αποχαιρέτησαν τον "εθνικάρα" με αναρτήσεις τους στα social media. Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, ευρέως γνωστός ως εθνικάρας. Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης ματζουράνης, γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό ως «εθνικάρας». "εφυγε" για το μεγάλο ταξίδι ο εθνικάρας… ποδόσφαιρο 12 σεπτεμβρίου 2021, 13:53.

Η παε παναθηναϊκός και η παε αεκ αποχαιρέτησαν τον
O E8nikaras Dipla Sthn Ellada from www.sport24.gr
"εφυγε" για το μεγάλο ταξίδι ο εθνικάρας… ποδόσφαιρο 12 σεπτεμβρίου 2021, 13:53. Έδωσε μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό. Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στην οικογένεια του εθνικού προκαλεί . Έφυγε απο την ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης. Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, ευρέως γνωστός ως εθνικάρας. Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης ματζουράνης, γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό ως «εθνικάρας». Σίγησε η πιο βροντερή φωνή των ελληνικών . Σήμερα (12/9) απεβίωσε ο γιάννης ματζουράνης μετά .

Εφυγε από την ζωή ο πασίγνωστος φίλαθλος «εθνικάρας», γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών.

Έφυγε απο την ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης. Σίγησε η πιο βροντερή φωνή των ελληνικών . Πέθανε ο εμβληματικός «εθνικάρας», γιάννης μαντζουράνης! Σήμερα (12/9) απεβίωσε ο γιάννης ματζουράνης μετά . Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στην οικογένεια του εθνικού προκαλεί . Σίγησε η φωνή του εθνικάρα. Ο «εθνικάρας» ήταν μια από τις χαρακτηριστικές προσωπικότητες των ελληνικών γηπέδων καθώς με τη βροντερή φωνή του, . Έδωσε μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό. Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης ματζουράνης, γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό ως «εθνικάρας». Ο εθνικάρας νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση λόγω κορωνοϊού. Εφυγε από την ζωή ο πασίγνωστος φίλαθλος «εθνικάρας», γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Έφυγε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης. Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την οικογένεια του εθνικού, αφού σε ηλικία 87 ετών ο .

Έδωσε μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό. Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στην οικογένεια του εθνικού προκαλεί . Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την οικογένεια του εθνικού, αφού σε ηλικία 87 ετών ο . Η παε παναθηναϊκός και η παε αεκ αποχαιρέτησαν τον "εθνικάρα" με αναρτήσεις τους στα social media. Ο εθνικάρας νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση λόγω κορωνοϊού.

Ο «εθνικάρας» ήταν μια από τις χαρακτηριστικές προσωπικότητες των ελληνικών γηπέδων καθώς με τη βροντερή φωνή του, . O Giannhs Mantzoyranhs Fwnazei Akoma E8nikara Sta Ghpeda
O Giannhs Mantzoyranhs Fwnazei Akoma E8nikara Sta Ghpeda from video-images.vice.com
Εφυγε από την ζωή ο πασίγνωστος φίλαθλος «εθνικάρας», γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης ματζουράνης, γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό ως «εθνικάρας». Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, ευρέως γνωστός ως εθνικάρας. Έδωσε μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό. Πέθανε ο εμβληματικός «εθνικάρας», γιάννης μαντζουράνης! Έφυγε απο την ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης. Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την οικογένεια του εθνικού, αφού σε ηλικία 87 ετών ο . Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στην οικογένεια του εθνικού προκαλεί .

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης ματζουράνης, γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό ως «εθνικάρας».

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης ματζουράνης, γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό ως «εθνικάρας». Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την οικογένεια του εθνικού, αφού σε ηλικία 87 ετών ο . Έφυγε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης. Ο εθνικάρας νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση λόγω κορωνοϊού. Ο «εθνικάρας» ήταν μια από τις χαρακτηριστικές προσωπικότητες των ελληνικών γηπέδων καθώς με τη βροντερή φωνή του, . Πέθανε ο εμβληματικός «εθνικάρας», γιάννης μαντζουράνης! Έφυγε απο την ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης. Η παε παναθηναϊκός και η παε αεκ αποχαιρέτησαν τον "εθνικάρα" με αναρτήσεις τους στα social media. Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, ευρέως γνωστός ως εθνικάρας. Σήμερα (12/9) απεβίωσε ο γιάννης ματζουράνης μετά . Σίγησε η φωνή του εθνικάρα. Σίγησε η πιο βροντερή φωνή των ελληνικών . "εφυγε" για το μεγάλο ταξίδι ο εθνικάρας… ποδόσφαιρο 12 σεπτεμβρίου 2021, 13:53.

Σίγησε η πιο βροντερή φωνή των ελληνικών . Ο «εθνικάρας» ήταν μια από τις χαρακτηριστικές προσωπικότητες των ελληνικών γηπέδων καθώς με τη βροντερή φωνή του, . Σίγησε η φωνή του εθνικάρα. Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στην οικογένεια του εθνικού προκαλεί . Πέθανε ο εμβληματικός «εθνικάρας», γιάννης μαντζουράνης!

Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, ευρέως γνωστός ως εθνικάρας. Jz8ecagzrc2h0m
Jz8ecagzrc2h0m from 1.bp.blogspot.com
Η παε παναθηναϊκός και η παε αεκ αποχαιρέτησαν τον "εθνικάρα" με αναρτήσεις τους στα social media. Έφυγε απο την ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης. Έδωσε μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό. Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την οικογένεια του εθνικού, αφού σε ηλικία 87 ετών ο . Πέθανε ο εμβληματικός «εθνικάρας», γιάννης μαντζουράνης! Ο εθνικάρας νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση λόγω κορωνοϊού. Σίγησε η πιο βροντερή φωνή των ελληνικών . Έφυγε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης.

Σίγησε η φωνή του εθνικάρα.

"εφυγε" για το μεγάλο ταξίδι ο εθνικάρας… ποδόσφαιρο 12 σεπτεμβρίου 2021, 13:53. Ο «εθνικάρας» ήταν μια από τις χαρακτηριστικές προσωπικότητες των ελληνικών γηπέδων καθώς με τη βροντερή φωνή του, . Σίγησε η φωνή του εθνικάρα. Εφυγε από την ζωή ο πασίγνωστος φίλαθλος «εθνικάρας», γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης ματζουράνης, γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό ως «εθνικάρας». Έφυγε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης. Έφυγε απο την ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης. Σήμερα (12/9) απεβίωσε ο γιάννης ματζουράνης μετά . Σίγησε η πιο βροντερή φωνή των ελληνικών . Έδωσε μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό. Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την οικογένεια του εθνικού, αφού σε ηλικία 87 ετών ο . Πέθανε ο εμβληματικός «εθνικάρας», γιάννης μαντζουράνης! Η παε παναθηναϊκός και η παε αεκ αποχαιρέτησαν τον "εθνικάρα" με αναρτήσεις τους στα social media.

Εθνικαρασ / Zd8wpbnwl3tmwm - Η παε παναθηναϊκός και η παε αεκ αποχαιρέτησαν τον "εθνικάρα" με αναρτήσεις τους στα social media.. Έφυγε απο την ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης. Ο «εθνικάρας» ήταν μια από τις χαρακτηριστικές προσωπικότητες των ελληνικών γηπέδων καθώς με τη βροντερή φωνή του, . Σίγησε η φωνή του εθνικάρα. "εφυγε" για το μεγάλο ταξίδι ο εθνικάρας… ποδόσφαιρο 12 σεπτεμβρίου 2021, 13:53. Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, ευρέως γνωστός ως εθνικάρας.